We ship your order within 1-2 business days!

Size & state guide

MAAT

Elk product wordt afzonderlijk gemeten voor het gepubliceerd wordt op onze website. De gegeven maat in het shirt wordt vermeld alsook de breedte (oksel tot oksel) x hoogte (achterzijde kraag tot gemiddelde bodem voor/achterzijde).

Wij raden aan om zeker de afmetingen na te kijken, oudere shirts hebben afwijkende maten.   

STAAT

Ieder product wordt nagekeken en uitvoerig beschreven. Indien een product een bepaalde stof, haak, gat of pluis bevat zal dit in de beschrijving gegeven zijn.

MATCH ISSUE/WORN: Deze producten werden uitgereikt aan de club/speler om te dragen tijdens een wedstrijd. Mogelijk is het shirt gedragen of als reserve uitgegeven. In de beschrijving van het shirt worden de details gegeven.

PLAYER ISSUE: Producten met andere kenmerken dan de replica/fanshop versie. Product kan identiek zijn aan een shirt gedragen door een speler. In de beschrijving van het shirt worden de details gegeven.

Mint: Het shirt is 2e hands, in perfecte staat en zo goed als nieuw. (Nog niet al onze productbeschrijvingen zijn up to date, graag nalezen in de productbeschrijving)

Alle shirts zijn originele replica-items, tenzij anders vermeld in de producttitel en beschrijving. Shirts zijn gebruikt indien geen andere vermelding gegeven is.

Belgian Football Classics biedt geen reproducties aan. De gehele collectie is origineel uit de periode waarvoor het is gemaakt.