We ship your order within 1-2 business days!

About us

Een bekend citaat zegt "Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven!"
Voor velen, net zoals de mensen achter dit initiatief, is het veel meer dan dat.

Belgian Football Classics is een onderneming door en voor liefhebbers die een collectief zien in passie voor de voetbalsport, kledij en de drang naar Belgische voetbalnostalgia. Door de groeiende druk op de betekenis en geschiedenis van de meest populaire volkssport ooit, willen wij een opbouw van nieuw naslagwerk betekenen. Niets is meer historisch en tastbaar dan een oude klassieke voetbaltrui.

Belgian Football Classics
 is een groeiend platform om supporters en verzamelaars te verbinden met de geschiedenis van hun club.

Dit vertalen we in onze activiteiten door het verzamelen, screenen en herverdelen van originele en officiële Belgische voetbalshirts. Geen fakes!

Met meer dan een decennium aan ervaring in het opvolgen, opsporen en verzamelen van voetbalshirts zien wij ons bekwaam om een correct oordeel te vellen over de beschrijving en prijszetting van onze producten.
 
Het is onze bedoeling om op een faire manier te handelen met respect voor shirts en klanten. Indien er twijfels, aanvullingen of correcties zijn bij beschrijvingen van producten, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Omdat wij geloven in de sociaal verbindende factor van voetbal zijn wij sponsor van KSKS Herentals. De voetbalclub van Herentals die met de juiste principes en passie voetbal tot bij iedereen brengt. 

Graag nodigen wij u uit om deze site te bezoeken en plezier te beleven aan oude en meer recente Belgische voetbalshirts.

Lees meer over ons hier. Nog vragen? Contactformulier onderaan de pagina!

.