We ship your order within 1-2 business days!

About us

Belgian Football Classics is een onderneming door en voor liefhebbers die een collectief zien in passie voor de voetbalsport, kledij en de drang naar Belgische voetbalnostalgia.
Door de groeiende druk op de betekenis en geschiedenis van de meest populaire volkssport ooit, willen wij een opbouw van nieuw naslagwerk betekenen. Niets is meer historisch en tastbaar dan een oude klassieke voetbaltrui.

Supporters en verzamelaars verbinden met de geschiedenis en purisme van hun club, dat is onze missie.

Dit vertalen we in onze activiteiten door het verzamelen, screenen en herverdelen van originele en officiële Belgische voetbalshirts. Geen fakes

Ons doel is om historisch Belgische shirts toegankelijk, draagbaar en verzamelbaar te maken. 

Met meer dan een decennium aan ervaring in het opvolgen, opsporen en verzamelen van voetbalshirts zien wij ons bekwaam om een correct oordeel te vellen over de authenticiteit, beschrijving en prijszetting van onze producten.

Omdat wij geloven in de sociaal verbindende factor van voetbal zijn wij sponsor van KSKS Herentals. De voetbalclub van Herentals die met de juiste principes en passie voetbal tot bij iedereen brengt.

Belgian Football Classics reikt financiële en materiële steun aan voor een gezonde clubwerking en sociale projecten als 'De Thuisploeg', 'van gedetineerde tot voetbalcoach' & 'voetbalkleding voor iedereen'.

Finaal staan we open voor alle mogelijke steun en samenwerking tot bescherming van ons Belgisch voetbalpatrimonium.

.