We ship your order within 1-2 business days!

Club Brugge retro shirts

Club Brugge retro shirts

Een bekend citaat zegt
 "Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven!"
Voor velen, net zoals de mensen achter dit initiatief, is het veel meer dan dat.

Belgian Football Classics is een onderneming door en voor liefhebbers die een collectief zien in passie voor de sport, Club Brugge retro shirts en de drang naar voetbalnostalgia. Door de groeiende druk op de betekenis en geschiedenis van de meest populaire volkssport ooit willen wij hier een opbouw van nieuw naslagwerk betekenen.

Belgian Football Classics
 is recentelijk opgericht en wil een groeiend platform worden om supporters en verzamelaars te verbinden met de geschiedenis van hun club door middel van onder andere Club Brugge retro shirts. 

Dit vertalen we in onze activiteiten door het verzamelen, screenen en herverdelen van officiële Club Brugge retro shirts. Geen fakes!

Met meer dan een decennium aan ervaring in het opvolgen, opsporen en verzamelen van Club Brugge retro shirts zien wij ons bekwaam om een correct oordeel te vellen over de beschrijving en prijszetting van onze producten.

Het is onze bedoeling om op een faire manier te handelen met respect voor Club Brugge retro shirts en klanten. Indien er twijfels, aanvullingen of correcties zijn bij beschrijvingen van producten. Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren. 

Graag nodigen wij u uit om deze site te bezoeken en plezier te beleven aan oude en meer recente Club Brugge retro shirts.