We ship your order within 1-2 business days!

Fake vs Real: RSC Anderlecht 2020-21 Joma home shirt

Helaas moeten we vaststellen dat namaak shirts hun intrede doen in de Belgische wereld van voetbaltruien. Wat eerst beperkt bleef tot shirts van recente jaargangen is nu doorgedrongen tot historische klassiekers met aanzienlijke waarde. Jammer genoeg opent dit deuren tot geknoei waar passionele supporters en verzamelaars de dupe van zijn. Akelige aankoop ervaringen en teleurstelling zullen het algemeen vertrouwen in de community omlaag duwen. Om hier een tegenbeweging in op te starten voorzien we enkele suggesties hoe je deze fake shirts kan herkennen.

Hierbij een detailoverzicht waarmee je de authenticiteit van een RSC Anderlecht 2020-21 home shirt kan herkennen.

  • Het logo bij een namaakshirt is slordig en niet helder. De omkadering van het embleem is vastgekleefd en niet verwerkt in de plastic badge. 

  • De maat van het shirt is steeds met dezelfde indicatie aangegeven op de kopie. Bij de Mexicaanse maat dient Gr te staan van Grande. (uitzondering M)

  • Kleuren van of patronen in de stof zijn ongewoon en nooit 100% gelijk met een onvervalst shirt. In dit geval is de namaak kleur lichter en grauwer.  De ventilatie in het shirt is doorzichtig bij de imitatie, dit is niet het geval bij een origineel.

  • Indien er nog tags aan het shirt zitten kan je hier ook het verschil merken door middel van de minder felle kleur en lettertype. Zie foto.

  • Een extra mogelijke weggever is dat er op het label aan de binnenkant van het shirt iets staat geschreven met stift of balpen.

Leave a comment

Name .
.
Message .