We ship your order within 1-2 business days!

KSKS Herentals x Belgian Football Classics

In kader van het project gelijkwaardig voetbalmateriaal voor de jeugd van KSKS Herentals, schenken wij trots meer dan 50 voetbaloutfits voor kinderen. 

Voetbal voor iedereen!

Communicatie KSKS Herentals

GELIJKWAARDIGE VOETBALKLEDIJ VOOR IEDEREEN
De voorbije seizoenen merkten we vaker dat niet elke speler met de gepaste kledij kon komen trainen. Denk aan spelers zonder scheenbeschermers, zonder kousen of zonder gepaste (winterse) voetbalkledij.
Daartegenover staat dat we af en toe de vraag krijgen van ouders of wij gebruikte voetbalspullen kunnen gebruiken. Er is dus een vraag en ook een aanbod.
Van daaruit hebben wij besloten om op SKS kledingkasten te plaatsen, met daarin tweedehands/gebruikte voetbalkledij.
Het is ons doel om samen met de trainers zo snel mogelijk vast te stellen of iemand nood heeft aan materiaal uit de kasten. Zodanig dat iedereen met gelijkwaardig materiaal aan de voetbaltrainingen kan deelnemen.
Trainers, coördinatoren en de jongerenwerker houden hun ogen open voor signalen binnen de teams en trachten zo het materiaal de juiste bestemming te geven.
Onze sponsor, Belgian Football Classics, heeft ons alvast een duwtje in de rug gegeven door het schenken van tientallen outfits voor kinderen. We danken Arnout (ook speler van SKS en rechts op de foto) van Belgian Football Classics avoor dit nobele gebaar!


Leave a comment

Name .
.
Message .